Haluaisitko olla yksi meistä?

Tutustu
avoimiin tehtäviimme
ja täytä sähköinen
työhakemus!

Töihin Loomikselle?

-täytä työhakemus!

 

Töihin Loomikselle

Loomis on erikoistunut käteisen rahan kuljettamiseen, käsittelyyn ja hallinnointiin. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä konsernissa, jossa henkilöstöstä pidetään huolta. Työtehtävämme jakautuvat kahteen pääalueeseen; rahan kuljetukseen ja sen käsittelyyn.

Arvokuljettaja

Arvokuljettajan työssä yhdistyy turvallisuus-, logistiikka- ja asiakaspalvelutehtävät. Ensisijainen työtehtävä on arvolähetysten turvallinen kuljettaminen ja suojaaminen kaikissa tilanteissa.  Pankkien ja kaupan rahahuollon lisäksi tehtäviin kuuluvat myös pankkiautomaattien täyttö- ja huoltotehtävät.

Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja luotettavuutta sekä hyvää havainnointikykyä ja fyysistä kuntoa. Arvokuljettajat ovat päivittäin kontaktissa asiakkaiden kanssa, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa; ei luottohäiriö- tai rikosmerkintöjä. Ennen työsuhteen alkua taustat tullaan tarkastamaan. Hakijalle on eduksi kuorma-auton kuljettamiseen oikeuttava ajo-oikeus ja voimassa oleva vartijakortti.

Rahankäsittelijä

Rahankäsittelijän tehtävät koostuvat rahaerien laskennasta ja jatkokäsittelystä. Työ on pitkälti näyttöpäätetyöskentelyä, joten tietotekniset perustaidot ovat tarpeen.

Työssä menestyminen vaatii ripeyttä, huolellisuutta, tarkkaavaisuutta ja luotettavuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä tai muusta rahan käsittelytyöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa; ei luottohäiriö- tai rikosmerkintöjä. Ennen työsuhteen alkua taustat tullaan tarkastamaan.