Töihin Loomikselle?

Haemme jatkuvasti lisää osaajia arvokuljettajan ja rahankäsittelijän tehtäviin. 

Mikäli tällä hetkellä juuri sinulle sopivaa tehtävää ei ole tarjolla, voit jättää myös avoimen työhakemuksen.
-täytä työhakemus!

 

ARVOKULJETTAJIA

Loomis Suomi Oy on käteisen rahan kuljetuksiin ja käsittelyyn erikoistunut yritys. Olemme osa maailmanlaajuista Loomis - konsernia. Toimimme 14 Euroopan maan lisäksi Yhdysvalloissa ja palveluksessamme on noin 20 000 työntekijää 370 toimipaikassa. Suomessa meitä loomislaisia on jo lähes 500, haluaisitko Sinä olla yksi meistä?

Haemme Loomis Oy:n toimipaikkoihin arvokuljettajija kesälomien ajaksi. Harjoittelu- ja koulutusjakso suoritetaan toukokuun aikana.

Arvokuljettajan työssä yhdistyy turvallisuus-, logistiikka- ja asiakaspalvelutehtävät. Ensisijainen työtehtävä on arvolähetysten turvallinen kuljettaminen ja suojaaminen kaikissa tilanteissa.  Pankkien ja kaupan rahahuollon lisäksi tehtäviin kuuluvat myös pankkiautomaattien täyttö- ja huoltotehtävät.

Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja luotettavuutta sekä hyvää havainnointikykyä ja fyysistä kuntoa. Arvokuljettajat ovat päivittäin kontaktissa asiakkaiden kanssa, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa; ei luottohäiriö- tai rikosmerkintöjä. Ennen työsuhteen alkua taustat tullaan tarkastamaan. Hakijalle on eduksi kuorma-auton kuljettamiseen oikeuttava ajo-oikeus ja voimassa oleva vartijakortti.

Hakemukset pyydetään jättämään 30.03.2017 mennessä.