Yösäilöpalvelut

Sinulle, joka haluat stressittömän yösäilö-
palvelun, johon voi liittää aikaa säästävän vaihtorahapalvelun.

Ota yhteyttä!

Palvelemme arkisin
kello 8:30 – 16
Vaihde: 0204 30 1000

Täytä yhteydenottopyyntö
- otamme sinuun yhteyttä!

Yösäilöpalvelut
– helppoa ja stressitöntä

Joskus paras ja kustannustehokkain ratkaisu käteisen tallettamiseen on rahojen jättäminen yösäilöön. Loomiksella on laaja itsepalvelusäilöjen verkosto, joihin rahaa voi jättää kaikkina vuorokauden aikoina. Loomis-säilön käyttäminen on hyvä vaihtoehto yritykselle, jonka käteismyynti on pientä ja vaihtorahan tarve vaihtelevaa. Loomis-säilö on myös aikaa säästävä vaihtoehto pankissa asioinnille.

Tavallisesta yösäilöstä poiketen Loomis-säilöllä asiointi tapahtuu rauhallisessa ja suljetussa tilassa. Käteistä ei tarvitse käsitellä avoimesti kadulla, mikä vähentää käteisen käsittelyyn liittyvää stressiä ja pelkoa. Käyttämämme turvateknologia varmentaa ja tallentaa pudotustapahtuman ja käynnit Loomis-säilön vaihtorahalokerikolla. Näin varmistamme asiakkaidemme oikeusturvan.

Vaihtorahat kätevästi samasta paikasta

Loomis-säilöön on mahdollista tilata ennakkoon vaihtorahaa, jonka voi noutaa yrityksellenne parhaiten sopivana aikana - vaikkapa tilityksen jättämisen yhteydessä. Suurin osa asiakkaistamme jättää päivän aikana kertyneen käteisen Loomis-säilöön illalla ja hakee ennakkoon tilatut vaihtorahat pohjakassojen perustamista varten aamulla.

Kiinnostuitko?
- jätä yhteystietosi niin kerromme lisää!

Loomis-säilöt kauppakeskuksissa

Pääkaupunkiseutu: Entresse, Forum, Iso-Omena, Itis,
Jumbo, Kampin keskus, Malmin Nova, Myyrmanni, Sello.
Joensuu: Iso Myy, Lahti: Karisma, Raisio: Mylly, Tampere: Koskikeskus, Turku: Skanssi, 
Kouvola: Veturi, Kuopio: Matkus Shopping Center