Tilitysten noudot

Sinulle, joka haluat minimoida rahan kuljetukseen liittyvät riskit.

Ota yhteyttä!

Palvelemme arkisin
kello 8:30 – 16
Vaihde: 0204 30 1000

Täytä yhteydenottopyyntö
- otamme sinuun yhteyttä!

Tilitysten noudot
- turvallista rahan kuljettamista

Yhteiskunnassamme liikkuu joka päivä suuret määrät käteistä rahaa. Vaikka korttimaksaminen on yleistynyt, käteinen on säilyttänyt asemansa. Monesti se on edelleen se helpoin ja turvallisin tapa maksaa. Rahan kuljettamiseen ja käsittelyyn liittyy aina riskejä. Meidän tehtävämme on minimoida nämä riskit.

Loomiksen arvokuljettajat noutavat tilityksenne etukäteen sovittuna päivänä ja kuljettavat rahat laskentakeskuksiimme sinetöidyissä turvapusseissa. Käytämme alamme parhaita menetelmiä rahan suojaukseen ja kuljetettavaksemme annetut rahat on aina vakuutettu täydestä arvostaan. Toimitamme suurelle osalle asiakkaistamme samalla myös vaihtorahat ennakkotilauksen mukaisesti.

Arvokuljetuspalvelumme perustana on yhdessä tehdyn kartoituksen pohjalta määritellyt kuljetuspäivät ja niihin liittyvät lisäpalvelut. Käymme kanssanne läpi yksityiskohtaisesti arvokuljetustapahtuman eri vaiheet, toimitamme ohjeet sekä tarvittavan materiaalin ennen ensimmäistä arvokuljetuskäyntiä.

Kaikki arvokuljettajamme ovat käyneet vartijakoulutuksen. Tämän lisäksi he ovat saaneet rahan kuljettamisessa ja käsittelyssä tarvittavan erityiskoulutuksen. Loomiksen arvokuljettajat ovat alansa parhaita, ja heillä on käytössään viimeisin turvateknologia.

Kiinnostuitko?
- jätä yhteystietosi niin kerromme lisää!