Kassakaappipalvelut

Sinulle, joka haluat rahankäsittelyn olevan helppoa ja säästää henkilöstön työaikaa.

Ota yhteyttä!

Palvelemme arkisin
kello 8:30 – 16
Vaihde: 0204 30 1000

Täytä yhteydenottopyyntö
- otamme sinuun yhteyttä!

Kassakaappipalvelut
– maksimaalista helppoutta

Halutessanne maksimaalista käteisen rahankäsittelyn helppoutta ja turvallisuutta, voitte vuokrata kassakaapin yrityksenne tiloihin.

Kassakaappi voi olla yrityksenne tiloissa oleva pudotussäiliö, jota henkilökuntanne ei pysty avaamaan. Tällöin käytössänne on turvallinen yösäilö, mutta henkilöstön ei tarvitse poistua yrityksenne tiloista sitä käyttämään. Arvokuljettajamme toimittavat halutessanne käteisen suoraan kassakaappiin ja noutavat tilityksenne kassakaapista. Arvokuljettajamme toimivat itsenäisesti, eikä henkilökuntanne tarvitse olla paikalla rahahuoltotapahtumassa, jolloin työvuoroja ei tarvitse sopeuttaa käteisrutiinien hoitamiseen.

Voitte hallinnoida kassakaappia myös itse ja säilyttää siellä muutakin kuin käteistä rahaa, jolloin arvokuljettajamme hoitavat ainoastaan käteisen kuljettamisen.

Kassakaappi, siihen liittyvä turvatekniikka ja palvelut voidaan räätälöidä täysin yrityksenne tarpeiden mukaisiksi, esimerkiksi yhdistelemällä edellä mainittujen konseptien ominaisuuksia.

Helppoa, tehokasta ja turvallista

Käyttämällä Loomiksen vuokrakassakaappia arvokuljetuskäyntien määrä voidaan optimoida yrityksellenne sopivaksi. Kassakaappi on aina lähellä henkilökuntaanne, eikä käteisen toimittaminen tai sen noutaminen kuluta henkilöstönne työaikaa. Koska kassakaappi on teidän tiloissanne, rahan käsittely on erittäin turvallista. Voitte hyödyntää kassakaappia myös muun arvotavaran tai dokumenttien säilytykseen. Kaikki toimittamamme kassakaapit ovat murtosuojausluokaltaan vähintään Euro II -tasoisia.

Kiinnostuitko?
- jätä yhteystietosi niin kerromme lisää!